Select Page

Oproep! Gisteren kwamen we een bericht tegen over het mooie werk van Floor-de-Lis. Deze stichting maakt ‘Angel Gowns’: “jurkjes en kokonnetjes speciaal voor stilgeboren kindjes of prematuurtjes die hier even hebben mogen zijn”. Hier gebruiken ze gedoneerde bruidsjurken voor. Die hebben ze op dit moment genoeg maar bandjes en lintjes voor de afwerking zijn altijd welkom. 

‘Jurk voor een engeltje’

Op 16 juli gaan we voor eigen inkopen naar de groothandel en we willen dan ook rollen satijnband kopen voor Floor-de-Lis. Het band kost normaal ongeveer € 0,40 per meter en er zit 25m of 50m op een rol. De inkoopprijs zal iets lager liggen. De Maatwerkstudio zal zelf 3 rollen van 50m doneren aan de stichting.

We zouden het fantastisch vinden om ook namens jullie band te kunnen kopen om te doneren. Iedere bijdrage is welkom. Je kunt hiervoor contact opnemen via een PB of via info@maatwerkstudio.nl. Zet daar je contactgegevens zoals je mobiele nummer in en aan welk bedrag je denkt. Doe dit uiterlijk 14 juli! We sturen je een betaalverzoek en houden je op de hoogte van deze actie.

Alvast heel erg bedankt!